MAAK WERK VAN EEN AFGEWERKTE WONING!

Waarom moet u kiezen voor een schilder?

Voor de afwerking bescherming van uw muren, plafonds, houten deuren en ramen en andere oppervlakken vervult het schilderwerk een belangrijke rol. Voor verzorgd schilderwerk is de voorbereiding van de ondergronden van goudwaarde. Daarom kiest u het beste voor een professional die de knepen van het schildersvak kent.

Een goede verfkwaliteit is ook belangrijk voor een mooi en blijvend resultaat, daarom kiezen wij voor kwaliteitsverf van Sikkens en Rewah. Deze merken staat bekend om duurzame en sterke verven zodat u lang van uw schilderwerk kan genieten.

Hierbij beschikken wij ook over gespoten schilderwerk voor een strakke en fraaie afwerking, dit voor zowel muurverf als lakken.Toepassingen gespoten schilderwerk

Muren en plafonds. Deuren, deurstijlen, radiators, meubels, trappen, ingebouwde kasten, keukendeurtjes, raamluiken, tuinhuizen, schuttingen enz. Ook verniste houten plafonds die vroeger zeer populair waren, kunnen hiermee snel en strak gelakt worden om deze een nieuwe, moderne look te geven in plaats van te vervangen, welke de kosten bij een renovatie kunnen drukken.

Voordelen van gespoten schilderwerk

Snel

Oppervlakken die met rol of borstel moeilijk of niet bereikbaar zijn toch schilderen met een mooi resultaat

Perfect gelijkmatige verdeling van de verf.

Superstrak resultaat, geen borstelstrepen

Zowel voor nieuwbouw als renovatie, voor zowel grote als kleine ruimtes

Afdekking en afplakwerk van alle niet te schilderen oppervlakken en meubels en vloeren zodat alles perfect beschermd blijftBuitenschilderwerk

Ook voor buitenschilderwerken kan u op ons rekenen, zowel voor buitenschrijnwerk, gevels en kalei.  U denkt er best aan om uw buitenschilderwerk tijdig in orde te brengen. De beste periode om dit uit te voeren is tussen april en oktober. TIP: Let op bij het schilderen van een nageïsoleerde gevel of spouwmuur, hierop mag niet zomaar elk type verf gezet worden. Vraag hierover zeker meer info!

Contact


schilderwerkenas location