Ullensstraat 17 - 2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel.: 03 201 60 6103 201 60 61
Contacteer ons!
Kwaliteitsverven en verzorgde uitvoering!

Waarom moet u kiezen voor een schilder?

Voor de bescherming van uw muren, plafonds, houten deuren en ramen en andere oppervlakken vervult het schilderwerk een belangrijke rol. Daarom kiest u het beste voor een professional die de knepen van het schildersvak kent.

Een goede verfkwaliteit is ook essentieel voor een mooi en blijvend resultaat, daarom kiezen wij voor de kwaliteit van Sikkens. Dit merk staat bekend om duurzame en sterke verven zodat u lang van uw schilderwerk kan genieten. Hierbij beschikken wij ook over gespoten schilderwerk (airless) voor een strakke en fraaie afwerking.

Buitenschilderwerk

Ook voor buitenschilderwerken kan u op ons rekenen, zowel voor buitenschrijnwerk, gevels en kalei.  U denkt er best aan om uw buitenschilderwerk tijdig in orde te brengen. De beste periode daarvoor is vanaf april tot oktober.

TIP: Let op bij het schilderen van een nageïsoleerde gevel of spouwmuur, hierop mag niet zomaar elk type verf gezet worden. Vraag hierover zeker meer info!

Heeft u een schilder nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij komen graag bij u langs voor een offerte voor uw project! Wij zijn werkzaam vanuit Wilrijk en nemen graag opdrachten aan in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen.

In geval van een verzekeringsofferte rekenen wij een kost aan die in vermindering zal gebracht worden op de uiteindelijke factuur.

Schilderwerken AS
Clikc+