Ullensstraat 17 - 2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel.: 03 201 60 6103 201 60 61
Contacteer ons!
De juiste weg vinden in het kleurenpalet!

Kleuradvies bij de keuze van uw verf

De kleur van uw interieur is soms moeilijk te kiezen. De vragen zijn u wel bekend: welke kleur past bij u en uw interieur? Wat mag u wel of niet doen? Welke sfeer wilt u in de kamer? Om niet te verdrinken in het overaanbod van kleuren staat schilderwerken AS uit Wilrijk u graag bij met gericht kleuradvies bij de keuze van uw verf. We geven ook graag raad op welke oppervlakken specifieke kleuren het beste worden aangebracht.

Meedenken met uw persoonlijke smaak

Wij helpen u graag om een woonruimte te creëren die bij uw smaak en gevoel past en die de juiste sfeer schept. Wij geven onze adviezen mee op basis van wat u ons vertelt. Zo streven we naar het best mogelijke resultaat: de juiste kleuren en de juiste sfeer.

Twijfel dus niet om ons alvast eens te contacteren, zelfs al bent u nog op zoek naar het juiste idee. Wij komen graag naar u toe vanuit Wilrijk. We nemen projecten aan in de hele provincie Antwerpen, maar ook in Limburg en Oost-Vlaanderen.

In geval van een verzekeringsofferte rekenen wij een kost aan die in vermindering zal gebracht worden op de uiteindelijke factuur.

Schilderwerken AS
Clikc+