Ullensstraat 17 - 2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel.: 03 201 60 6103 201 60 61
Contacteer ons!
Alle soorten behang voor u geleverd en geplakt!

Uw behanger voor elke klus!

Indien u graag wil laten behangen, bieden wij u een brede waaier aan producten aan. Die presenteren we u met veel plezier wanneer we vanuit Wilrijk bij u langskomen voor een eerste bezoek. Zo krijgt u de nodige inspiratie voor het behangen van uw kamers. Bij ons kunt u terecht voor zowat alle soorten behang. Van klassiek papier tot motiefjes voor de kinderkamer, reliëfbehang of vliesbehang. Kortom, een behanger die u al het nodige kan leveren.

Andere decoraties

Ook voor het plaatsen van andere decoratieve elementen zoals bijvoorbeeld plinten, sierlijsten en dergelijke kunt u bij ons terecht. Heeft u een klus die we toevallig toch niet doen, dan geven we u graag enkele adressen mee waarmee u wel verder bent geholpen.

Twijfel dus niet om contact op te nemen indien u nog een behanger zoekt of iemand die andere decoraties voor uw woning kan regelen. Wij komen vanuit Wilrijk bij u langs in de hele provincie Antwerpen, maar ook in Oost-Vlaanderen en Limburg. 

In geval van een verzekeringsofferte rekenen wij een kost aan die in vermindering zal gebracht worden op de uiteindelijke factuur.

Schilderwerken AS
Clikc+